Om oss

Välkommen till Spoilex, vi är marknadsledande inom sanering i Skåneområdet. Vi besitter spetskompetens inom sanering och utför alla våra tjänster omsorgsfullt och strävar alltid efter hög kvalité. Kontakta oss för fortsatt rådgivning.

Vilka är Spoilex?

Med spetskompetens inom specialsanering är Spoilex Sanering ett utav de mest framstående av företagen inom branschen. Med en marknadsledande position inom Skåneområdet ser vi till att leverera kvalitativa tjänster inom sanering med god servicekänsla. Vi åtar oss det mesta inom sanering och har många olika uppdrag inom miljöer som till exempel fordon, lokaltrafik och gemensamhetslokaler. Vi utför även totalsanering av bostäder där det ofta finns ett behov av nikotinsanering, misärsanering, liksaneringar eller det mest vanliga sanering av dödsbo. Vi har idag kunder inom både den offentliga och privata sektorn. Vi har specialanpassade lösningar för både privata och företagskunder för att täcka samtliga behov inom saneringstjänster. Spoilex Sanering startade 2007 och har sedan dess arbetat med alla möjliga saneringstjänster och känner oss bekväma att utföra dessa som andra företag tackar nej till. Vi har också förståelse för att uppdrag i många fall behöver hanteras konfidentiellt och därför utför vi våra tjänster omsorgsfullt med hög kvalite. Kontakta oss för fortsatt rådgivning.

Kontakta oss!

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta surfa på denna webbplats accepterar du användningen av cookies för ovanstående ändamål.