FAQ

Sedan starten 2007 har vi arbetat med sanering/specialsanering,
 som betyder kemisk sanering, specialsanering och ozonsanering av bostäder där hyresgästen till exempel blivit vräkt eller avlidit i. 
Med andra ord lägenheter eller bostäder som sedan länge stått ostädade, där det finns t ex nikotinblod, urin, djuravföring med mera. Med rätt utrustning och rätt erfarenhet är vi definitivt företaget du ska ringa!

Vanliga frågor &- svar

Vi har genom åren arbetat fram en metod som garanterar 100%-igt resultat gällande sanering av nikotin, virus och odör. Inga uppdrag är för svåra för oss!

Vi arbetar mycket med akuta insatser. Många privatpersoner hör av sig akut till oss när dem själva inser att dem behöver hjälp med att lösa sin osanitära bostadssituation, eller tex att dem upptäckt att en anhörig lever i misär, försökt att begå självmord eller avlidit i sin bostad. Vi blir också i dagsläget kontaktade av privata hyresvärdar och större kommersiella fastighetsägare som behöver hjälp med specialsanering. Vi samarbetar även med andra saneringsföretag som inte just erbjuder specialsanering. Kommunala socialförvaltningar kontaktar oss också emellanåt för att få specialhjälp inom just saneringsområdet.

Vi täcker hela Skåne-regionen.

Vi kan ställa upp med några timmars varsel när det gäller akuta fall, som tex liksanering, sanering efter Corona-virus, självmord och blod.

Vid ej aktua fall kan vi oftast köra ut och göra en okulär besiktning (förbesiktning) av objektet inom två dagar. Vi arbetar dygnet runt, året runt, även helger och högtider.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta surfa på denna webbplats accepterar du användningen av cookies för ovanstående ändamål.