Socialsanering, Misärsanering & samlarsanering

Vi utför både vanliga och ovanliga saneringstjänster vilket har gett oss förutsättningarna för att tillhanda många olika tjänster inom sanering.

Misärsanering (samlare)

”Samlarsyndrom” eller ”patologisk samlare” är dom kliniska termerna som beskriver en person som samlar. Det finns såklart olika fysiska nivåer på hur en klassisk ”samlar-situation” ser ut, men snittet är oftast ganska omfattande. Det kan handla om allt från att man samlat på sig hushållssopor i 10 år eller porslinstallrikar i 30 år. Det som för det mesta är utmärkande i en ”samlar-situation”, är att man nätt och jämnt kan ta sig in i bostaden. Det kan lukta ut i trapphus, det kan ha uppstått skadedjur i samband med samlingen, och även att mängden lösöre föranlett till kroppsskada i bostaden – på grund av trångboddheten.

Genom våra år som aktiva saneringstekniker har vi träffat många medmänniskor som varit just ”samlare”. Dessa individer har vi också hjälpt med att återställa sina bostäder till beboeligt skick. För klienter som lider av patologiskt samlande, är denna process oftast väldigt jobbig och energikrävande att gå igenom. Just därför av denna anledning blir du som klient tilldelad en egen kontaktperson på vår firma, som kommer hjälpa dig genom hela processen i din takt. Kontaktpersonen har mångårig erfarenhet av denna typ av insats, och du kommer garanterat att vara i trygga händer! Fasta priser offereras alltid på samlarsanering/ misärsanering.
Vi har tystnadsplikt.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta surfa på denna webbplats accepterar du användningen av cookies för ovanstående ändamål.