Liksanering & brottsplatssanering

Att ta sig an uppgiften att sanera efter ett dödsfall är något vi är väldigt ödmjuka inför. Vi har stor respekt för omständigheterna och vill alltid att du som beställare av denna tjänst ska känna dig trygg med oss.

Liksanering & brottsplatssanering

Att ta sig an uppgiften att sanera efter ett dödsfall är något vi är väldigt ödmjuka inför. Vi har stor respekt för omständigheterna och vill alltid att du som beställare av denna tjänst ska känna dig trygg med oss. Lyhördhet och kvalitét är därför dom absolut viktigaste målen vi eftersträvar när vi hjälper dig med denna tjänst. Vi har i skrivande stund 13 års erfarenhet av att hantera saneringar efter både naturlig bortgång samt brottsplatsrelaterade bortgångar.

Tyvärr kan oupptäckta dödsfall leda till stora skador på egendom och fastighet. Våra besiktningsmän är experter på att hitta dessa skador, och därefter göra en utvärdering tillsammans med dig som kund på vad som behövs åtgärdas i bostaden.

Vanligtvis inleds denna typ av samarbete med att en besiktningsman från vår firma genomför en så kallad ”okulär förbesiktning” av objektet som skall saneras. Baserat på förbesiktningen samt beställarens eventuella önskemål påbörjar vi direkt att kalkylera fram en prisbild åt dig som kund. Vår vision är att alltid lämna fasta priser på denna typ av sanering – så att du som kund alltid vet vad du får för dina pengar! Vi har tystnadsplikt.
saneringsfirma

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta surfa på denna webbplats accepterar du användningen av cookies för ovanstående ändamål.